днес взех на един приятел алфата,и както си карах,взе да се чува мн.странен шум от мотора,нещо като вариатор.но колкото по я настъпвам,шума става все повече и направо чука на скъсване.момчето работи в авто сервиз,там където ремонтират и моята алфа.лека полека му я закарах,и се оказа,че е биелен лагер.поне на слух се изказаха,че това е проблема.а аз пишман станах,че взех на момчето колата.а взех неговата понеже закарах да ремонтират моята в техния сервиз,и то мия ремонтират без да им плащам труда.направо луда работа
Известие
Collapse
No announcement yet.
156-ца се спомина
Collapse
X
-
ас имам точно такава и съм много доволен стига да е 140 коня иначе 136 не си стръва според мен много е голяма турбо дупката и нямам такова вървене като 140 коня. за 8 месеца и изминати 33000км не съм и сменил нищо а си я карам без да я жаля. естествено като я вземах и смених всичко от до по окачването и консумативи.alfa 156jtd sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщениеабе с тия италянки сме се увъртели в едни приключения"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеи такава 2.4 жтд150 коня нямаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment